Tehnopan d.o.o.
TehnopanO TehnopanuSvrhaKorisne informacije iz TehnopanaTehnopan ponudaKako doći u Tehnopan - položajKontaktirajte tehnopan

Svrha...

Smjernice koje u Tehnopanu nastojimo ostvariti;

Brza i kvalitetna usluga investitoru, sa željom da postrojenje bude optimalno izvedeno, s maksimalno povoljnom tehnologijom, minimalnom potrošnjom energije, brigom za očuvanjem okoline, suvremenim uvjetima, te da služi kao preporuka izvoditelju, na zadovoljstvo krajnjeg korisnika a time i nas.

Tijekom dugogodišnjeg rada ostvareni su znatni rezultati u tehnologiji transporta , mljevenja, usitnjavanja te sijanja i sortiranja a u industrijama sjemenske, mlinsko silosne, industriji stočne hrane, na polju skladištenja, te prerade zrno i brašna kao i pakiranja gotovih proizvoda.

Postavljajući tehnologije, samostalno ili u suradnji s vanjskim, priznatim partnerom, uvijek se vodilo računa o očuvanju kvalitete sirovina tijekom procesa, kako bi i krajnji proizvod bio na razini što više kvalitete. Posebna pozornost data je redukciji gubitaka u proizvodnji, te tehnološkoj fleksibilnosti gotovih proizvoda.

Preferiramo kvalitetna rješenja u domeni praćenja, nadziranja i upravljanja procesima, koji se sustavno primjenjuju u postrojenjima proizvodnje stočne hrane, silosima za brasno i mlinovima.

Visoki stupanj suradnje s krajnjim korisnikom, te koristenje zajednički ostvarenih iskustava smatramo našim prioritetom.

Veseli nas da smo u proteklom razdoblju od 14 godina djelovanja kao privatna engineering tvrtka, a prije toga i 30-godišnjeg iskustva osnivača, izgradili više postrojenja u dogovorenom vremenu, na zadovoljstvo korisnika.

Zadovoljan korisnik usluge, naš je najveći uspijeh. Razlog za vaše zadovoljstvo nadjite na stranici “ponuda

tehnopan skladište
puzevi, pužni transporteri